پدیدارشناسی

هویت‌ها

99,800تومان

مفهوم هویت در معماری موضوعی است که در دوران معاصر و بویژه پس از فراگیری معماری مدرن و جریان بین الملل در سرتاسر دنیا بسیار رواج یافته است. بروز نقائص فراوان در جریان فراگیری معماری مدرن و عدم توجه به ابعاد مختلف معماری از جمله مهمترین دلایل شکل گیری و گسترش چنین مفاهیمی در حوزه معماری بوده است.
اما گسترش این مفاهیم موجب شده تا عمدتاً عمق مباحث مطرح شده به سطوح بسیار پایین تنزل یافته و در این رابطه تنها به بیان مفاهیم و موضوعات تکراری پرداخته شود که در نتیجه آن راه‌حل‌های سطحی و ابتدایی نیز برای حل مسائل و مشکلات موجود پیشنهاد می‌گردد که موجب بروز مسائل جدید و یا عمیق تر شدن مشکلات پیشین می‌گردد. در این میان برخی از متخصصان با واکاوی ابعاد مختلف این موضوع تلاش کرده اند تا ریشه‌های این موضوع را به صورت بنیادین واکاوی کرده و دلایل شکل گیری بحران‌های معاصر را در بستر تحولات فرهنگی و اجتماعی جوامع بررسی کنند.

کریس ابل از جمله متخصصانی است که در سال‌های اخیر با انجام پژوهش‌های گسترده در فرهنگ‌ها و جوامع مختلف تلاش داشته تا ابعاد بحران هویت و تحولات مرتبط در حوزه معماری و شهرسازی را بصورت میان رشته‌ای و در ارتباط با سایر علوم بررسی نماید.
کتاب وی با عنوان «معماری و هویت» که پیش از این توسط استاد گرانقدر، سرکار خانم دکتر فرح حبیب ترجمه شده و انتشار یافته است به عنوان یکی از منابع اصلی در حوزه مفاهیم مرتبط با موضوع هویت در معماری مطرح می‌باشد. مجموعه مقالات حاضر بخشی دیگر از پژوهش‌های این پژوهشگر در حوزه هویت می‌باشد که به نوعی در ادامه پژوهش‌های پیشین انتشار یافته است.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “هویت‌ها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *