راهنمای نظارت ساختمانها
198,000تومان
فراهم نمودن ساختمان ایده آل از آرزوهای بشر در طول تاریخ بوده است، تمام تلاش های انجام گرفته در نقاط مختلف دنیا حکایت از آن دارد که تجارب بشر در این ساخت و ساز به مرور زیاد تر گشته است و انسانها خود را با آب و هوا و شرایط هر منطقه سازگار کرده اند .
علم مهندسی ساختمان که زمانی فقط در گنجینه معماران گمنام این مرز و بوم بود و نتیجه آن عمارتها و ساختمانهای به غایت زیبا،کارآمد و مقاوم بود، به تدریج با شروع آموزشهای دانشگاهی و تحصیل مهندسین در فرنگ از زمان قاجاریه به بعد به شاخه های متفاوتی تبدیل گردید که می بایست با همکاری و هماهنگی یکدیگر به طراحی و ساخت ساختمان بپردازند.
مهندس آرشیتکت، مهندس عمران،مهندس برق و مهندس مکانیک در این امر همکاری می کنند ولی راهبری پروژه با مهندس آرشیتکت است زیرا او ساختمان را طراحی کرده و وظیفه هماهنگی اجزا مختلف آن را بر عهده دارد .
در مرحله ساخت بنا ما معمولا یک کارفرما ،یک گروه پیمانکار و یک گروه نظارت داریم که برای انجام با کیفیت کار عملیات پیمانکار را کنترل می کنند، در این فرایند که بنده سالها درگیر آن بوده ام و در پروژه های کوچک و بزرگ درداخل و خارج از ایران به عنوان ناظر یا سرپرست نظارت و یا نماینده کارفرما تجاربی بدست آورده ام و از آنجایی که ذکات علم گسترش آن است بر خود لازم دانستم دراین کتاب به بیان آنها برای انتقال تجربیات به دیگر مهندسان بپردازم، زیرا بسیاری از موارد ممکن است در دروس دانشگاهی ذکر نشده باشد و یا دانشجویان به اهمیت آنها در دوره کار حرفه ای واقف نباشند. در تحصیلات دانشگاهی دانشجویان دروسی را میخوانند که به دو دلیل نیاز به بازنگری آنها دارند:
پروین فرازمند (مالک تایید شده) –
مرحله به مرحله ساختمان سازی رو توضیح داده و مخصوصا برای دانشجویان کتاب خیلی خوبیه